Minestrone suppe
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
150 g bacon i terninger
Olje
2 gulrøtter
2 purrer
1 dl vin
8-10 dl vann
1 boks hakkede, flåede tomater
2 terninger hønsebuljong
1 boks Bonduelle kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
Salt og pepper
Til servering: pesto og basilikum
Olje
2 gulrøtter
2 purrer
1 dl vin
8-10 dl vann
1 boks hakkede, flåede tomater
2 terninger hønsebuljong
1 boks Bonduelle kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
Salt og pepper
Til servering: pesto og basilikum
Ingredienser til 4 personer
150 g bacon i terninger
Olje
2 gulrøtter
2 purrer
1 dl vin
8-10 dl vann
1 boks hakkede, flåede tomater
2 terninger hønsebuljong
1 boks Bonduelle kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
Salt og pepper
Til servering: pesto og basilikum
Olje
2 gulrøtter
2 purrer
1 dl vin
8-10 dl vann
1 boks hakkede, flåede tomater
2 terninger hønsebuljong
1 boks Bonduelle kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
Salt og pepper
Til servering: pesto og basilikum
- Trinn 1Stek bacon i en gryte. Kutt gulrøttene og purrene i små stykker og rist med bacon.
- Trinn 2Ha i vann, flåede tomater og buljongterning og stek i 10 minutter.
- Trinn 3La kidneybønner og kikerter dryppe av og vend i suppen.
- Trinn 4La bønnene bli gjennomvarme.
- Trinn 5Smak til med salt og pepper og server med pesto og basilikum.
Se også: