1. >Oppskrifter
  2. >Ristet grønnkålsalat med mais og røde nyrebønner, ristede hasselnøtter og yoghurtdressing

Ristet grønnkålsalat med mais og røde nyrebønner, ristede hasselnøtter og yoghurtdressing

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g grønnkål

1 rødløk, ca. 50 g

2 fedd hvitløk

2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)

2 ss. olivenolje

50 g hasselnøtter, ristet

2 dl yoghurt

2 ss. Worcestershiresaus

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
300 g grønnkål

1 rødløk, ca. 50 g

2 fedd hvitløk

2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)

2 ss. olivenolje

50 g hasselnøtter, ristet

2 dl yoghurt

2 ss. Worcestershiresaus

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Plukk grønnkålen i grove stykker.
  2. Trinn 2
    Kutt rødløken og hvitløken fint.
  3. Trinn 3
    Stek kål, løk og hvitløk i olje i en varm panne til lett brunet sammen med bønner og mais.
  4. Trinn 4
    Rør yoghurt med worcestershiresaus, og tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Anrett kålen i en stor bolle eller tallerken, dryss hasselnøtter over og server med yoghurtsaus.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit også spises som vegetarrett, kan også lages med linser og bønneblanding.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende