Ristet grønnkålsalat med mais og røde nyrebønner, ristede hasselnøtter og yoghurtdressing
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g grønnkål
1 rødløk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 ss. olivenolje
50 g hasselnøtter, ristet
2 dl yoghurt
2 ss. Worcestershiresaus
Salt
Svart pepper
1 rødløk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 ss. olivenolje
50 g hasselnøtter, ristet
2 dl yoghurt
2 ss. Worcestershiresaus
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
300 g grønnkål
1 rødløk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 ss. olivenolje
50 g hasselnøtter, ristet
2 dl yoghurt
2 ss. Worcestershiresaus
Salt
Svart pepper
1 rødløk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 ss. olivenolje
50 g hasselnøtter, ristet
2 dl yoghurt
2 ss. Worcestershiresaus
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Plukk grønnkålen i grove stykker.
- Trinn 2Kutt rødløken og hvitløken fint.
- Trinn 3Stek kål, løk og hvitløk i olje i en varm panne til lett brunet sammen med bønner og mais.
- Trinn 4Rør yoghurt med worcestershiresaus, og tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 5Anrett kålen i en stor bolle eller tallerken, dryss hasselnøtter over og server med yoghurtsaus.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit også spises som vegetarrett, kan også lages med linser og bønneblanding.
Se også: