\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander
skriv ut oppskrift
Lett
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
1 liten spisskål
2 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/2 ts chilipulver (kan utelates)
2 ss olivenolje
50 g ristede cashewnøtter
½ bunt koriander
1 sitron
Ingredienser til 2 personer
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
1 liten spisskål
2 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/2 ts chilipulver (kan utelates)
2 ss olivenolje
50 g ristede cashewnøtter
½ bunt koriander
1 sitron
Trinn 1
Tilsett kikerter i en sikt og la dem dryppe godt av.
Trinn 2
Halver spisskålen på langs, og skjær den i lange båter.
Trinn 3
Stek kikerter i en panne i olivenolje med krydder i ca 2–3 minutter.
Trinn 4
Tilsett kålen i pannen og bland det godt sammen. Kålen skal bare ha litt varme, slik at den fortsatt er sprø.
Trinn 5
Anrett kikerter og kål sammen med grovhakket koriander, cashewnøtter og server med sitron.
Tips:
Kan også lages med linser, hvite bønner og mais. Kikerter kan bli spist som snacks eller drysset i en salat.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Ristet sopp med stekt avokado, spisskåls...
Se oppskriften
Pasta med tomat og kikerter
Se oppskriften
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og ...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Kikerter - 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Mais - 3 x 150 g