1. >Oppskrifter
  2. >Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander

Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander

Lett
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 liten spisskål

2 ts malt spisskummen

1 ts malt koriander

1/2 ts chilipulver (kan utelates)

2 ss olivenolje

50 g ristede cashewnøtter

½ bunt koriander

1 sitron
Ingredienser til 2 personer
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 liten spisskål

2 ts malt spisskummen

1 ts malt koriander

1/2 ts chilipulver (kan utelates)

2 ss olivenolje

50 g ristede cashewnøtter

½ bunt koriander

1 sitron
  1. Trinn 1
    Tilsett kikerter i en sikt og la dem dryppe godt av.
  2. Trinn 2
    Halver spisskålen på langs, og skjær den i lange båter.
  3. Trinn 3
    Stek kikerter i en panne i olivenolje med krydder i ca 2–3 minutter.
  4. Trinn 4
    Tilsett kålen i pannen og bland det godt sammen. Kålen skal bare ha litt varme, slik at den fortsatt er sprø.
  5. Trinn 5
    Anrett kikerter og kål sammen med grovhakket koriander, cashewnøtter og server med sitron.
Tips:
Kan også lages med linser, hvite bønner og mais. Kikerter kan bli spist som snacks eller drysset i en salat.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende