Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander
Lett
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 liten spisskål
2 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/2 ts chilipulver (kan utelates)
2 ss olivenolje
50 g ristede cashewnøtter
½ bunt koriander
1 sitron
1 liten spisskål
2 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/2 ts chilipulver (kan utelates)
2 ss olivenolje
50 g ristede cashewnøtter
½ bunt koriander
1 sitron
Ingredienser til 2 personer
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 liten spisskål
2 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/2 ts chilipulver (kan utelates)
2 ss olivenolje
50 g ristede cashewnøtter
½ bunt koriander
1 sitron
1 liten spisskål
2 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/2 ts chilipulver (kan utelates)
2 ss olivenolje
50 g ristede cashewnøtter
½ bunt koriander
1 sitron
- Trinn 1Tilsett kikerter i en sikt og la dem dryppe godt av.
- Trinn 2Halver spisskålen på langs, og skjær den i lange båter.
- Trinn 3Stek kikerter i en panne i olivenolje med krydder i ca 2–3 minutter.
- Trinn 4Tilsett kålen i pannen og bland det godt sammen. Kålen skal bare ha litt varme, slik at den fortsatt er sprø.
- Trinn 5Anrett kikerter og kål sammen med grovhakket koriander, cashewnøtter og server med sitron.
Tips:
Kan også lages med linser, hvite bønner og mais. Kikerter kan bli spist som snacks eller drysset i en salat.
Se også: