Vegetargryte med kidneybønner og maispuré
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle røde nyrebønner (500 g drenert vekt)
4 mellomstore søtpoteter (ca. 600 g)
2 rødløk
½ blomkål
Olivenolje
Ca. 3 dl vann
½ terning grønnsaksbuljong
1-2 ss tamari eller soyasaus
1 lime
Maispuré:
2 bokser Bonduelle gourmetmais (280 g drenert vekt)
4–5 ss pisket fløte
Salte mandler
Thai-basilikum
4 mellomstore søtpoteter (ca. 600 g)
2 rødløk
½ blomkål
Olivenolje
Ca. 3 dl vann
½ terning grønnsaksbuljong
1-2 ss tamari eller soyasaus
1 lime
Maispuré:
2 bokser Bonduelle gourmetmais (280 g drenert vekt)
4–5 ss pisket fløte
Salte mandler
Thai-basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle røde nyrebønner (500 g drenert vekt)
4 mellomstore søtpoteter (ca. 600 g)
2 rødløk
½ blomkål
Olivenolje
Ca. 3 dl vann
½ terning grønnsaksbuljong
1-2 ss tamari eller soyasaus
1 lime
Maispuré:
2 bokser Bonduelle gourmetmais (280 g drenert vekt)
4–5 ss pisket fløte
Salte mandler
Thai-basilikum
4 mellomstore søtpoteter (ca. 600 g)
2 rødløk
½ blomkål
Olivenolje
Ca. 3 dl vann
½ terning grønnsaksbuljong
1-2 ss tamari eller soyasaus
1 lime
Maispuré:
2 bokser Bonduelle gourmetmais (280 g drenert vekt)
4–5 ss pisket fløte
Salte mandler
Thai-basilikum
- Trinn 1Skyll bønnene i en sikt og avdrypp.
- Trinn 2Skrell søtpoteter og skjær i tynne skiver, løk i båter og blomkål i buketter.
- Trinn 3Stek i olje i en kasserolle.
- Trinn 4Tilsett vann og buljongterning, og la det småkoke i 10 minutter.
- Trinn 5Tilsett bønner i gryten og varm dem opp. Tilsett tamari og limejuice for smak.
- Trinn 6Bland mais og fløte sammen, og server som topping på gryteretten sammen med et dryss av mandler og urter.
Se også: