1. >Oppskrifter
  2. >Vegetargryte med kidneybønner og maispuré

Vegetargryte med kidneybønner og maispuré

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle røde nyrebønner (500 g drenert vekt)

4 mellomstore søtpoteter (ca. 600 g)

2 rødløk

½ blomkål

Olivenolje

Ca. 3 dl vann

½ terning grønnsaksbuljong

1-2 ss tamari eller soyasaus

1 lime

Maispuré:

2 bokser Bonduelle gourmetmais (280 g drenert vekt)

4–5 ss pisket fløte

Salte mandler

Thai-basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle røde nyrebønner (500 g drenert vekt)

4 mellomstore søtpoteter (ca. 600 g)

2 rødløk

½ blomkål

Olivenolje

Ca. 3 dl vann

½ terning grønnsaksbuljong

1-2 ss tamari eller soyasaus

1 lime

Maispuré:

2 bokser Bonduelle gourmetmais (280 g drenert vekt)

4–5 ss pisket fløte

Salte mandler

Thai-basilikum
  1. Trinn 1
    Skyll bønnene i en sikt og avdrypp.
  2. Trinn 2
    Skrell søtpoteter og skjær i tynne skiver, løk i båter og blomkål i buketter.
  3. Trinn 3
    Stek i olje i en kasserolle.
  4. Trinn 4
    Tilsett vann og buljongterning, og la det småkoke i 10 minutter.
  5. Trinn 5
    Tilsett bønner i gryten og varm dem opp. Tilsett tamari og limejuice for smak.
  6. Trinn 6
    Bland mais og fløte sammen, og server som topping på gryteretten sammen med et dryss av mandler og urter.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende